0

For some reason my emulator and devices are often offline although the connection is solid (but that's a different issue). When you click the 'offline' button the Help app crashes out. Here is the stack trace:

04-19 12:06:44.537 3042-3042/? E/AndroidRuntime: FATAL EXCEPTION: main
                                                 Process: com.clover.help, PID: 3042
                                                 java.lang.NullPointerException
                                                     at com.clover.help.DiagnosticsFragment.updateConnectionStatus(DiagnosticsFragment.java:261)
                                                     at 
com.clover.help.DiagnosticsFragment.onSetupComplete(DiagnosticsFragment.java:195)
                                                     at com.clover.common2.CommonFragment$2.run(CommonFragment.java:78)
                                                     at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733)
                                                     at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95)
                                                     at android.os.Looper.loop(Looper.java:136)
                                                     at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5017)
                                                     at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
                                                     at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
                                                     at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:779)
                                                     at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:595)
                                                     at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)

asked 2017-04-19 06:10:42 -0500

Wingnut gravatar image

updated 2017-04-19 10:57:48 -0500

jeff gravatar image

1 answer

Sort by  
1

I filed an issue to get it fixed. It looks like it has to do w/ how your merchant gateway is configured (or lack of) on your merchant.

answered 2017-04-19 11:03:03 -0500

jeff gravatar image

updated 2017-04-20 15:13:08 -0500

Comments

Cheers Jeff, yes no doubt there is something odd with our merchant set up I'm fairly sure of that

Wingnut gravatar image
Wingnut 2017-04-20 03:08:03 -0500